Om företaget

Wm All El AB är ett elinstallationsföretag beläget i Tyresö söder om Stockholm. Vi har funnits sedan år 2000, är verksamma i hela stockholmsområdet och utför allt inom elinstallationer och service i fastigheter, kontor, lägenheter och villor.
Utför även styr uppdrag.

Vi som företag kan vara vara stolta över att erbjuda våra kunder allt som behövs för att kunna leverera hög standard och kvalité inom dessa tjänster: Generalentreprenader, elinstallationer, data / tele installationer, belysning projektering, styr entreprenader och elfastighets service mot fastighets bolag / brf.

Våra mål och visioner är att erbjuda tjänster som överträffar våra kunders förväntningar med produkter av högsta kvalité och service. För att utföra varje projekt med världsklass är det viktigt för oss som företag att leverera drivande engagemang och hög arbetsmoral för nå upp till våra kunders förväntningar.

Vi​ håller oss ständigt uppdaterade för att se förändringarna, nyheterna och den senaste tekniken inom våra arbetsområden / branch för att leverera det bästa till våra kunder. Genom att visa vår tekniska kompetens och flexibilitet för att komma fram till det bästa lösningar för varje projekt är någonting vi värdesätter, samt även tydligt visa tillit till våra kunder för att bygga långsiktiga relationer.